ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΦΟΙΤΗΤΕΣΔΙΚΗΓΟΡΟΙΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣΝΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΕΜΙΝΑΡΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Νομικό Κέντρο Εκπαίδευσης
ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Νομικό Κέντρο Εκπαίδευσης
ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ
Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Οι κατατακτήριες εξετάσεις δίνουν τη δυνατότητα να εισαχθείτε ως πτυχιούχοι οποιουδήποτε ΑΕΙ ή ΤΕΙ στη Νομική Σχολή Αθηνών. 
   Με την εισαγωγή σας στο 3ο εξάμηνο φοίτησης, έχετε την ευκαιρία σε σύντομο χρόνο να αποκτήσετε ένα από τα σημαντικότερα πτυχία, το οποίο σας ανοίγει το δρόμο για μια επαγγελματική σταδιοδρομία ως δικηγόρος, δικαστής, συμβολαιογράφος, δικαστικός επιμελητής ή ανώτερος υπάλληλος στο δημόσιο.
    Με βάση τη νομοθεσία, 12% των εισακτέων (600) της Νομικής Σχολής εισάγονται μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων, οι οποίες διεξάγονται κάθε Δεκέμβριο .
  Το Νομικό Κέντρο Εκπαίδευσης, με εμπειρία 20 ετίας στο χώρο της νομικής εκπαίδευσης και στελεχωμένο από προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατατακτηρίων εξετάσεων, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την προετοιμασία σας.
    Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Το διδακτικό προσωπικό :

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
MD Ποινικού δικαίου, Δικηγόρος - Συγγραφέας  

ΝΙΚΗ ΚΟΛΛΙΑ
Δρ Αστικού Δικονομικού Δικαίου Νομικής Σχολής Αθηνών - Δικηγόρος 

ΝΙΚΟΣ ΣΙΓΑΛΟΣ
Δρ Δημοσίου Δικαίου Νομικής Σχολής Αθηνών - Δικηγόρος 
Εξεταζόμενα μαθήματα

α. Νομική Αθηνών
     *Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου
     *Συνταγματικό Δίκαιο
     *Γενικό Ποινικό Δίκαιο


Β. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


        Στο Νομικό Κέντρο Εκπαίδευσης διδάσκεται όλη η ύλη όλων των εξεταζομένων μαθημάτων με ανάλυση της θεωρίας και ανάπτυξη πρακτικών θεμάτων. Επίσης γίνεται επίλυση πρακτικών προηγουμένων εξετάσεων.
       Η διδασκαλία γίνεται από πεπειραμένους διδάσκοντες με διδακτική εμπειρία στις κατατακτήριες εξετάσεις ανω της 15 ετίας, με χρήση των δυνατοτήτων που μας προσφέρει η νέα τεχνολογία, όπως διαδραστικοί πίνακες, χρήση υπολογιστών, εφαρμογές για smartphones κλπ .
        Στους σπουδαστές διατίθενται δωρεάν αναλυτικές σημειώσεις των διδασκόντων ανά γνωστικό αντικείμενο καθώς και νομικές εφαρμογές κωδίκων για smartphones - tablets.
          Επειδή το αντικείμενο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και υπάρχει ανάγκη συνεχούς αλληλεπίδρασης μεταξύ υποψηφίου και διδάσκοντος, τα τμήματά μας είναι ολιγομελή, μικρότερα των 13 υποψηφίων.ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΦΟΙΤΗΤΕΣΔΙΚΗΓΟΡΟΙΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣΣΧΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣΝΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΕΜΙΝΑΡΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ